Mitt i hjärtat i Ulricehamn

Välkommen till hotellet i hjärtat av Ulricehamn. Med en framsida mot centrala stan och en framsida mot vackra sjön Åsunden har vi blivit kallade hotellet utan baksida. Sedan vi slog upp portarna första gången 1989 har vi tagit hand om alla sorters gäster. Skidåkare, sommarturister, bröllopspar, barnfamiljer, affärsresenärer och filmstjärnor. Och helt vanliga människor som har checkat in för en mysig vistelse och en god natts sömn.

 

För våra hotellgäster gäller incheckning från kl. 15 och utcheckning senast kl. 11. Meddela oss i förväg om du anländer senare än kl. 18. Vill du träna i samband med din vistelse hos oss? Hotellet har inget eget gym, men vi samarbetar med Styrkeladan som ligger endast ett stenkast ifrån Hotellet (150m) På Styrkeladan tränar hotellets gäster kostnadsfritt under sin vistelse hos oss. Entrékort till gymmet finns att låda i receptionen på våra bemannade öppettider. Styrkeladan har öppet mellan 05:00-23.00. Alla våra gäster har också tillgång till vår egen bastu- och relaxavdelning. I alla våra rum ingår wifi och frukostbuffé.

 

På Hotell Bogesund lägger vi allt krut på att leva upp till ryktet om vår goda, personliga service. Här väntar inte bara ett leende utan även en hjälpande hand och skarptänkt personal som hjälper dig med det lilla extra. Välkommen!

Om Ulricehamn

Vår älskade stad Ulricehamn har alltid någonting att bjuda på, oavsett när på året du kommer hit. Staden ligger också väldigt strategiskt för den som samlar folk på möte mellan bland annat Jönköping, Borås och Göteborg – inom tio mils radie når du så många som 2,1 miljoner människor. Här har vi samlat lite tips för dig som ska besöka Ulricehamn.

Faciliteter

Antal rum: 49 Antal rum: 49
Närmsta matbutik (ICA): 350 m Närmsta matbutik (ICA): 350 m
Närmsta bensinmack/kiosk (OKQ8): 230 m Närmsta bensinmack/kiosk (OKQ8): 230 m
Närmsta lekplats (Stureparken): 10 m Närmsta lekplats (Stureparken): 10 m
Avstånd till centrum: 0 m Avstånd till centrum: 0 m
Avstånd till Lassalyckan: 3,7 km Avstånd till Lassalyckan: 3,7 km
Avstånd till Ulricehamns Skicenter: 4,8 km Avstånd till Ulricehamns Skicenter: 4,8 km
Avstånd till Landvetter: 76,4 km Avstånd till Landvetter: 76,4 km
Avstånd till Jönköping Airport: 49 km Avstånd till Jönköping Airport: 49 km
Avstånd till Ulricehamns GK: 4,1 km Avstånd till Ulricehamns GK: 4,1 km
Avstånd till Åsundsholm GK: 20,9 km Avstånd till Åsundsholm GK: 20,9 km

Kontakt

Hotell Bogesund
Sturegatan 7
523 30 Ulricehamn
Tel. 0321 – 154 10
E-post: info@hotellbogesund.se