Restaurang


För tillfället har vi begränsade öppettider i restaurangen i regel endast öppet för frukost och vid förbokningar. 

Vi serverar för närvarande ingen dagens lunch.

Vi öppnar gärna upp för större sällskap, både lunch och kvällstid. Hör av Er till oss för att göra en bokning.

Välkommen att njuta av livets goda. Oavsett när på dagen du kommer hit kan du räkna med vällagad mat där fina råvaror spelar huvudrollen. Från hotellfrukosten på morgonen, till vår populära lunchbuffé mitt på dagen och fantastiska middagar på kvällen.

Och varför inte komma hit på en drink med utsikt över Åsunden? Här står dörren alltid öppen för ulricehamnare som har sitt andra vardagsrum hos oss.

Frukost

Frukost

För våra hotellgäster väntar en generös och varierad buffé nere i restaurangen varje morgon. Men här är alla välkomna: Frukostbuffén är öppen för alla som vill lyxa till det i vardagen eller kanske ta ett frukostmöte hos oss. Buffén kostar 129kr (för våra hotellgäster ingår frukosten givetvis i priset).

 

Frukosten serveras:

Måndag – torsdag 6.30 – 9.00.

Fredagar 6.30 – 9.30.

Lördag – söndag 7.30 – 10.00.

Lunch

Lunch

Lunchen hålls stängd tills vidare. 

Vi håller öppet för större bokningar och konferenser, så hör av Er till oss med en förfrågan. 

A la Carte

A la Carte

För tillfället är vår A la Carte inte öppen som vanligt. 

Vi öppnar gärna upp för större sällskap,  hör av Er till oss för att göra en bokning. 

 

På kvällen byter vi breddgrader i köket och ställer om fokus mot det franska och italienska köket. Råvaror av högsta kvalitet står i centrum, med en meny som styrs efter säsong. Utforska våra olika rätter eller välj en trerättersmiddag med vinpaket.

För dig som vill koppla av med en öl, ett glas vin eller en spännande cocktail har vi ett stort utbud i vår dryckesmeny i baren.

Klubben

Klubben

Med jämna mellanrum byter Restaurangen skepnad och blir en äkta nattklubb. Här kommer du in i en annan värld och glömmer allt som inte är musiken, pulsen, umgänget. Boka ett VIP-bord, svalka dig med en drink och låt dig uppslukas av dansgolvet. Vi satsar allt på att lyfta festkänslan till total eufori. Hur ser din perfekta kväll ut?

Håll koll i vår kalender eller på Facebook för att se våra kommande klubbkvällar.